Volg Casa Luconi op Facebook

Vakantiehuis Fiori - 4 personen

 

 

Dit nieuwe vakantiehuis is de laatste aanwinst van Casa Luconi. Fiori ligt direct aan het zwembad en is geschikt voor 4 personen.

De lavendelblauwe luiken, de blauwe kleur van het zwembad en het uitzicht op de zonnetuin geven je een op en top zomergevoel. Fluitende vogels in de bomen en over het water scherende zwaluwen; genieten op het terras van vakantiehuis Fiori. 

 

 Bijzonder vakantie plekje in Istrië Kroatië  Vakantiehuis Fiori Casa Luconi
   

Op de begane grond liggen de twee slaapkamers met een twee-persoons Auping bed. De slaapkamers zijn heerlijk koel, maar hebben ook airco voor de liefhebber. Ook de badkamer met ruime inloopdouche en toilet ligt op de begane grond. De woonkamer met open keuken is op de eerste verdieping. Via de openslaande deuren kom je op het terras, vanaf waar er zicht is op het zwembad en de zonnetuin. Klik hier voor de prijzen van vakantiehuis Fiori.

Bedlinnen, handdoeken (3 pppw) en keukenlinnen (2 sets per week) worden bij een verblijf van meer dan 8 nachten één per week verschoond. Handdoeken, bed- en keukenlinnen zit in de prijs inbegrepen. Casa Luconi heeft gratis wifi. Klik hier voor de prijzen van Fiori.

   
Casa Luconi bijzondere vakantie in Kroatië Vakantiehuis in Istrië met zwembad