Accommodaties

Casa Luconi is in een kleine 2 jaar volledig verbouwd en veranderd in een kleinschalig vakantiepark met 6 sfeervolle vakantiehuizen. Natuurlijk met een gezamenlijk zwembad (11x 6 meter). Vanzelfsprekend staan er bij het zwembad voldoende comfortabele ligstoelen voor iedereen. Dus vroeg je bed uit om een plekje te reserveren hoeft tijdens deze vakantie in Istrië gelukkig niet. Toen wij het kochten was het eigenlijk een soort oude boerderij met verschillende gebouwen.

Welk vakantiehuis past bij jou?

Verde en Azzurro zijn geschikt voor 2 personen (+ een extra bed)

Vakantie appartement bij nederlanders in Istrië Kroatië
Vakantie accommodatie bij nederlanders in Istrië Kroatië

Rosso en Bianco zijn geschikt voor 4 personen.

Kindvriendelijke vakantie accommodatie in Istrië Kroatië
Kindvriendelijke kleinschalige accommodatie in Istrië Kroatië

Giallo en Fiori zijn geschikt voor 4 personen (+een extra bed)

Kindvriendelijke kleinschalige accommodatie in Istrië Kroatië
Kindvriendelijke kleinschalige accommodatie in Istrië KroatiëKindvriendelijke kleinschalige accommodatie in Istrië Kroatië

Kleinschalig, sfeervol en kindvriendelijk …

Alle accommodaties hebben een eigen terras of tuin en privacy. Natuurlijk met een gezellig zitje, want je wilt tijdens je vakantie natuurlijk wel fijn kunnen relaxen. Alles is met aandacht voor detail ontworpen en ingericht. Schoon, sfeervol en gezellig staat centraal bij Casa Luconi. Met privacy voor iedereen en met de mogelijkheid tot het opzoeken van de gezelligheid van samen.

Geen zin om naar één van de leuke restaurantjes te gaan of zelf binnen te koken, maar wil je genieten van de zwoele zomeravond bij Casa Luconi, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de BBQ plaats.

Zonvakantie in Kroatië

Natuurlijk … dat is (eco)logisch

Bij Casa Luconi proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de natuur. Daarom wordt 90% van al het warme water bij Casa Luconi opgewekt via de zon en een zonneboiler. De zon schijnt tenslotte toch, dus maken we er graag optimaal gebruik van.

Daarnaast proberen we het zwembadwater met een zo minimaal mogelijke hoeveelheid chloor schoon te houden. Elke ochtend wordt het zwembad uitgebreid schoongemaakt. Helemaal zonder chloor kan helaas niet door de zomerwarmte. Ook de douche bij het zwembad wordt ook verwarmd door de zon.

Tevens wordt het afval gescheiden, gebruiken we ledlampen (buiten met dag/nacht sensoren) en verder zijn er waterbesparende douchekoppen, die wel een fijne straal geven. Kortom we proberen samen met de gasten aan de natuur te denken.

Hoe Casa Luconi er vroeg uit zag, lees je in Het verhaal …


Wat is Casa Luconi een prachtige plek om je vakantie te vieren. Rust, ruimte, zon en zwembad maken dat je uitgerust weer naar huis gaat. Dank jullie voor de tips, aanraders en bovenal de gastvrijheid. ” Peter

X