Appartement Rosso

Kleinschalig vakantieresort

Appartement Rosso ligt op de bovenverdieping van het hoofdverblijf van dit kleinschalige vakantieresort. Als je even binnen wilt zitten, dan kun je comfortabel zitten op de bank. Of een spelletje doen aan de eettafel. Er is een simpele kookgelegenheid waardoor je ook de mogelijk hebt om zelf te koken. Maar je kunt ook gebruik maken van de BBQ plaats in de tuin of natuurlijk lekker uiteten gaan in één van de restaurantjes. Er zijn tal van restaurantjes in de omgeving. Zelf vinden wij het altijd leuk om de kleine niet zo bekend restaurantjes op te zoeken. In een klein achteraf straatje of in the middle of nowhere. Istrië staat bekend om de goede keuken, dus dat wordt een feestje.

Kleinschalig vakantieresort Istrië

Frisse lakens

Rosso heeft twee slaapkamers, één slaapkamer heeft een 2-persoons bed, in de andere slaapkamer staan twee losse bedden. Natuurlijk ook hier airco en comfortabele bedden van Auping met fris wit beddengoed voor een goede nachtrust. Rosso is geschikt voor gezinnen met wat oudere kinderen.

Overnachten bijzonder plekje Kroatië
Slapen op bijzonder plekje Istrië
Logeren bij Nederlanders in Kroatië

De omgeving van Istrië

Op het terras van Rosso staat vaak een heerlijk briesje. Je kijkt uit over de tuin met het zwembad van het kleine vakantieresort. Maar ook over het heuvelachtige landschap met de kerktorens van de omliggende dorpjes in de verteis prachtig. Bij helder weer komen zelfs de bergtoppen tevoorschijn. Vanaf je terras kun je de kinderen vrolijk samen in het zwembad zien spelen, terwijl je zelf geniet van de rust op je eigen terras…

Kleinschalig vakantieadres Kroatië
Klein vakantie park in Istrië Kroatië
Vakantie accommodatie tussen olijf- en wijngaarden in Istrië Kroatië

Kleinschalig vakantieresort in Istrië

X