De vakantiehuizen

Kleinschalig vakantiepark met vakantiehuizen in Istrië. Dat is Casa Luconi! In een kleine 2 jaar volledig verbouwd en omgetoverd in dit sfeervolle vakantieplekje . Natuurlijk met een gezamenlijk zwembad (11x 6 meter). Vanzelfsprekend staan er bij het zwembad voldoende comfortabele ligstoelen voor iedereen. Dus vroeg je bed uit om een plekje te reserveren hoeft tijdens deze vakantie in Istrië gelukkig niet. Toen wij het kochten was het eigenlijk een soort oude boerderij met verschillende gebouwen. Nu hebben we deze vakantie accommodaties.

Verde – 2 personen + extra bed mogelijk

Azzurro  – 2 personen + extra bed mogelijk

Rosso – 4 personen

Bianco – 4 personen

Giallo – 4 personen + extra bed mogelijk

Fiori – 4 personen + extra bed mogelijk

Natuurlijk ... dat is (eco)logisch

Bij Casa Luconi proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de natuur. Ondertussen wordt 90% van al het warme water bij Casa Luconi opgewekt via de zon en een zonneboiler. De zon schijnt tenslotte toch, dus maken we er graag optimaal gebruik van.

Het afval wordt gescheiden in grote containers (papier/glas/plastic & metaal) en gebruiken we ledlampen. Buiten hebben de meeste lampen met dag/nacht sensoren en hangen er solar lampen. Verder hebben we in alle accommodaties waterbesparende douchekoppen, die natuurlijk wel een fijne straal geven.

Daarnaast proberen we het zwembadwater met een zo minimaal mogelijke hoeveelheid chloor schoon te houden. Elke ochtend wordt het zwembad uitgebreid schoongemaakt. Helemaal zonder chloor kan helaas niet door de zomerwarmte. Ook het douchewater bij het zwembad wordt verwarmd door de zon.

De natuur geeft ons zoveel moois en is belangrijk, laten we daarom samen terugdoen wat we kunnen.

Zonvakantie in Kroatië

“Wat is Casa Luconi een prachtige plek om je vakantie te vieren. Rust, ruimte, zon en zwembad maken dat je uitgerust weer naar huis gaat. Dank jullie boor de tips, aanraders en bovenal de gastvrijheid.” Peter

X