Appartement Verde

Dit vakantie appartement van het kleinschalige vakantiepark Casa Luconi in Istrië is eigendom van Nederlanders. Verde ligt in het hoofdgebouw.

De inrichting van appartement Verde is in strandstijl. Het is sfeervol en knus ingericht. Er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld natuursteen op de vloer.  Hierdoor heeft het appartement een luxe uitstraling. Daarnaast heeft het mede door de witte kalkstenen muren een frisse en schone atmosfeer. Een schone accommodatie maakt je vakantie zoveel fijner. En dat vinden wij belangrijk.

Appartement in rustige omgeving in Istrië Kroatië
Kleinschalig vakantie accommodatie is Istrie Kroatie bij Nederlandse eigenaren

Vakantie in Istrië …

Verde ligt op de eerste verdieping en heeft daarmee een zonnig terras. Het heeft vanaf het begin van de middag de zon op het terras. Je hebt er zicht op de gezellige dagelijkse beslommeringen van het kleine dorpje Luconi. 

Sfeervol boutique appartement in Istrie Kroatie

Heerlijk slapen …

Je slaapt in een comfortabele Auping bed tussen frisse witte lakens. Dit bedden- en linnengoed is in de prijs inbegrepen. Er zitten horen voor het raam van de slaapkamer, want net als in elk Mediterraans land zijn hier ook muggen. Vanzelfsprekend is er ook airconditioning aanwezig in de accommodatie. Alle ingrediënten dus voor een heerlijke nachtrust…

Kleinschalige boutique accommodatie met zwembad in Istrië Kroatië
Appartement met zwembad in Istrie Kroatie

Appartement in Istrië…

De simpele kookgelegenheid in het appartement geeft je de mogelijk om zelf te koken. Je kunt natuurlijk ook buiten koken door gebruik maken van de BBQ-plaats in de tuin. Verder kunnen we je zeker ook leuke restaurantjes in de buurt aanbevelen. Wij vertellen je hier graag meer over. Met name over die niet zo toeristisch zijn en waar je heerlijk kunt eten. Van simpel bij de “boer” tot waar je truffel kunt eten in een klein restaurantje middenin het truffel gebied. Vaak weet je dit soort plekken zelf niet zo makkelijk te vinden. In het appartement ligt daarom een informatiemap met leuke tips voor je klaar. 

Vakantie appartement met zwembad op kleinschalig vakantiepark in Istrië Kroatië

X