ACTIEVE VAKANTIE IN ISTRIË

Istrië is een ideale vakantiebestemming voor een actieve vakantie in Kroatië. Naast zon,  zee en strand is er zo veel meer te doen. Zoek je een leuke kleinschalige vakantie accommodatie voor een actieve vakantie in Istrië. In de prachtige natuur tussen wijn- en olijfgaarden, dan is Casa Luconi zeker iets voor jou. Lees je hieronder wat je onder andere allemaal kunt doen.

Mountainbike vakantie in Istrië Kroatië

Mountainbiken

Mountainbiken door het heuvelachtige landschap en de prachtige natuur. Of je nu op zoek bent naar een individuele fietsvakantie of je bent met een hele groep. Casa Luconi is een ideale fietsvriendelijk kleinschalig vakantiebestemming voor mountainbike dagtochten in Istrië.

Duiken duikvakantie Kroatië

Duiken in Istrië

Istrië heeft vele mooie duikstekken. Het mediterrane schiereiland aan de Adriatische zee is een pareltjes onder water binnen Europa. Of je nu komt voor wrakduiken, grotduiken of een duik vanaf de kant, elke de duikliefhebber moet zeker een keer in Istrië hebben gedoken.

Golfbaan Istrië

Golf

In Savudrija, op een half uurtje van Casa Luconi, ligt de 18 holes golfbaan van Club Adriatic. De baan ligt vlakbij zee en is aangelegd in een heuvelachtige omgeving met rotsen, vijvers en veel natuurlijke Mediterraanse vegetatie. Door de ligging aan zee is en daarmee de zeewind is er een extra uitdaging op deze baan.

ATP tennis tournooi Umag

Tennis

Tennis is in Kroatië een veel beoefende sport. In de omgeving zijn diverse tennisbanen waar je een baan kunt huren. 

In Istrië wordt ook elk jaar het ATP tennistoernooi Croatia Open Umag gespeeld met vaak bekende internationale spelers. Kaarten kunnen over het algemeen makkelijk worden verkregen. Het is zeker leuk om te gaan als je de kans krijgt.

Actieve vakantie Istrië

Ziplinen

Wil je een spannende en leuke activiteit doen? Ga dan zeker naar de zipline in Pazin. Goed georganiseerd en leuk om te doen. Bezoek eventueel ook de grot en eet een hapje in het restaurant naast de zipline. In de buurt van Pazin zit ook wijnhuis Koquelicot in het dorpje Gracice. Een klein oud dorpje met authentieke straatjes.

ACTIEVE VAKANTIE IN ISTRIË