6 BOUTIQUE ACCOMMODATIES

Een kleinschalig vakantiepark met 6 vakantiehuizen in Istrië, Kroatië. Welke accommodaties je ook kiest, ze zijn alle 6 even stijlvol. 

Je komt in een klein paradijs omgeven door prachtige olijfgaarden en langgerekte wijnvelden; de perfecte hideaway. Hier vind je de rust en kun je opladen. Een parel in het groen, op slechts 10 minuten van de Adriatische kust en vlakbij de bewoonde wereld.

In de weelderige Mediterraanse tuin bevindt zich een ruim zwembad, omringd door een overvloed aan ligstoelen en parasols voor alle gasten.

In de kleurrijke Mediterraanse tuin ligt het royale zwembad met voldoende ligbedden en parasols voor iedereen. Of lig jij liever in alle rust op het zonneterras een boekje te lezen?

Casa Luconi is een idyllisch plekje waar je je gelijk thuis voelt en geniet van een vakantie die je voor altijd zult herinneren … 

Welke accommodatie kies jij?

Vakantiehuis met goede bedden

Appartement met overdekt terras Geschikt voor 2-3 personen

Vakantiehuis met zwembad Kroatië

Appartement met het mooiste uitzicht Geschikt voor 2-3 personen

Appartement met twee slaapkamers Geschikt voor 4 personen 

Klein vakantie resort in Istrië kroatië

Vrijstaand vakantiehuis met twee slaapkamers voor 4 personen

Kindvriendelijke kleinschalige accommodatie in Istrië Kroatië

Vrijstaand vakantiehuis met twee slaapkamers  voor 4-5 personen

Bijzonder vakantie plekje in Kroatië

Vrijstaand vakantiehuis met twee slaapkamers voor 4-5 personen

Natuurlijk ... dat is (eco)logisch

Bij Casa Luconi proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de natuur. Maar liefst 90% van het warme water bij Casa Luconi wordt opgewekt via de zon en de zonneboiler. De zon schijnt hier bijna elke dag, dus maken we er graag optimaal gebruik van. Ook het douchewater bij het zwembad wordt verwarmd door de zon.

Het waterverbruik is één van onze wensen om verder te reduceren. In alle accommodaties hangen nu waterbesparende douchekoppen. Die natuurlijk wel een fijne straal geven. 

Natuurlijk is er een mooi groot zwembad met een afmeting van 6×12 meter. Het is een zoutwater zwembad. Dit betekent niet dat je zwemt in zeewater. En het is ook zeker niet zo zout als de zee. De meeste gasten merken het zoute water niet eens. Wel wordt opgemerkt dat het zwembadwater zo lekker is. En dat klopt! Zout water is veel beter voor je eigen lijf, haren, zwemkleding en de natuur. Het water is zachter en milieuvriendelijker. Dus goed voor mens en natuur.

De juiste tuinverlichting is de basis voor een sfeervolle tuin. Overdag worden er solar lampjes opgeladen, zodat ze ’s avonds een sprookjesachtige sfeer in de tuin creërenAndere buitenverlichting hebben dag/nacht sensoren en natuurlijk led lampen. Geen felle verlichting maar 1001 nacht sfeer.

Afval wordt in Kroatië serieus gescheiden, in papier, glas, plastic/metaal. Door goed te scheiden hou je uiteindelijk maar beetje restafval over.

De natuur geeft ons zoveel moois en is belangrijk, laten we daarom samen terugdoen wat we kunnen.

Vakantiepark in Kroatië

 

“Wat is Casa Luconi een prachtige plek om je vakantie te vieren. Rust, ruimte, zon en zwembad maken dat je uitgerust weer naar huis gaat. Dank jullie voor de tips, aanraders en bovenal de gastvrijheid.” 

Peter

 

KLEINSCHALIG VAKANTIEPARK IN KROATIË