6 BOUTIQUE ACCOMMODATIES

Een kleinschalig vakantiepark met zes vakantiehuizen in Istrië, Kroatië. Dat is Casa Luconi uiteindelijk geworden! In een kleine 2 jaar is dit oude boerenhuis volledig verbouwd en omgetoverd in dit bijzondere vakantieplekje. Toen wij het huis kochten was het eigenlijk een soort oude boerderij met verschillende gebouwen. Nu zijn het deze zes vakantie accommodaties met een heerlijk zwembad in een Mediterraanse tuin. Een kleinschalige vakantiebestemming met een gezamenlijk zwembad (11x 6 meter), waar voldoende fijne ligstoelen staan voor iedereen. Dus vroeg je bed uit om een ligbed te bemachtigen hoeft hier gelukkig niet. Een ware metamorfose waar we trots op zijn. Het is een plek geworden waar iedereen zich thuis voelt en een vakantie geniet die voor altijd in herinnering bij blijft … Vakantie vieren in een unieke, sfeervolle en rustige omgeving.

Vakantiehuis met goede bedden

Appartement met overdekt terras voor 2-3 personen.

Vakantiehuis met zwembad Kroatië

Appartement met zicht op het zwembad voor 2-3 personen.

Appartement met twee slaapkamers voor 4 personen. 

Klein vakantie resort in Istrië kroatië

Vrijstaand vakantiehuis met twee slaapkamers voor 4 personen.

Kindvriendelijke kleinschalige accommodatie in Istrië Kroatië

Vrijstaand vakantiehuis met twee slaapkamers voor 4 personen. 

Bijzonder vakantie plekje in Kroatië

Vrijstaand vakantiehuis met twee slaapkamers voor 4 personen.

Natuurlijk ... dat is (eco)logisch

Bij Casa Luconi proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met de natuur. Maar liefst 90% van het warme water bij Casa Luconi wordt opgewekt via de zon en de zonneboiler. De zon schijnt hier bijna elke dag, dus maken we er graag optimaal gebruik van. Ook het douchewater bij het zwembad wordt verwarmd door de zon.

Het waterverbruik is één van onze wensen om verder te reduceren. In alle accommodaties hangen nu waterbesparende douchekoppen. Die natuurlijk wel een fijne straal geven. 

Natuurlijk is er een mooi groot zwembad met een afmeting van 6×12 meter. Het is een zoutwater zwembad. Dit betekent niet dat je zwemt in zeewater. En het is ook zeker niet zo zout als de zee. De meeste gasten merken het zoute water niet eens. Wel wordt opgemerkt dat het zwembadwater zo lekker is. En dat klopt! Zout water is veel beter voor je eigen lijf, haren, zwemkleding en de natuur. Het water is zachter en milieuvriendelijker. Dus goed voor mens en natuur.

De juiste tuinverlichting is de basis voor een sfeervolle tuin. Overdag worden er solar lampjes opgeladen, zodat ze ’s avonds een sprookjesachtige sfeer in de tuin creërenAndere buitenverlichting hebben dag/nacht sensoren en natuurlijk led lampen. Geen felle verlichting maar 1001 nacht sfeer.

Afval wordt in Kroatië serieus gescheiden, in papier, glas, plastic/metaal. Door goed te scheiden hou je uiteindelijk maar beetje restafval over.

De natuur geeft ons zoveel moois en is belangrijk, laten we daarom samen terugdoen wat we kunnen.

Vakantiepark in Kroatië


“Wat is Casa Luconi een prachtige plek om je vakantie te vieren. Rust, ruimte, zon en zwembad maken dat je uitgerust weer naar huis gaat. Dank jullie voor de tips, aanraders en bovenal de gastvrijheid.” 

Peter


KLEINSCHALIG VAKANTIEPARK IN KROATIË