VERDE

Vakantie bij Nederlanders in Kroatië.

Deze ruime en sfeervolle 2-persoons accommodatie ligt op de eerste verdieping van het hoofdverblijf. Vanaf het terras van appartement Verde kijk je op het zwembad en de tuin.

Je slaapt in een comfortabel Auping bed tussen frisse witte lakens. Voor het raam van de slaapkamer zit een hor, want net als in elk Mediterraans land zijn hier ook muggen. Natuurlijk heeft Verde ook airco in de slaapkamer. Alle ingrediënten dus voor een vakantie met een goede nachtrust …

Vakantiehuis met zwembad Kroatië
Boutique vakantiepark in Kroatië
Stijlvol vakantiehuis Kroatië
Bijzonder vakantiepark bij Nederlanders in Kroatië
Kleinschalig vakantieresort Kroatië
Vakantiehuis met zwembad Kroatië
Vakantie bij Nederlanders in Kroatië
Vakantie bij Nederlanders in Kroatië
Vakantie bij Nederlanders in Kroatië

De simpele kookgelegenheid geeft je de mogelijk om zelf te koken, maar je kunt natuurlijk gebruik maken van de BBQ-plaats in de tuin of gaan eten bij één van de vele leuke restaurants in de buurt. 

Het Casa Luconi magazine ligt voor jou klaar. Met allerlei informatie over bezienswaardigheden, stranden en leuke restaurantjes die je zelf niet zo snel zult vinden. Zo wordt jouw vakantie in Istrië extra bijzonder!


” Het is echt zo mooi als op de foto’s op de site! Prachtig met zorg aangelegde tuin, zwembad en huis. De Mediterrane sfeer is volop te zien en te proeven. ” 

Astrid


Vakantie bij Nederlanders in Kroatië