APPARTEMENT VERDE

Vakantie vieren bij Nederlanders in Kroatië. Appartement Verde is één van in totaal Zes sfeervolle accommodaties op het kleinschalig vakantiepark van Casa Luconi. Doordat wij de omgeving kennen, kunnen we jou de leukste tips geven. Over bijvoorbeeld de mooie plekjes, strandjes en kleine restaurantjes die je anders waarschijnlijk anders niet had gevonden. Heb je vragen tijdens je vakantie? Die beantwoorden we natuurlijk graag. Zo wordt je vakantie extra leuk en bijzonder.

Vakantie appartement bij Nederlanders in Kroatië

Vakantie bij Nederlanders in Kroatië

De inrichting van appartement Verde is in strandstijl. Het is sfeervol en knus ingericht. Er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld natuursteen op de vloer en matte witte kalkverf op de muur.  Dit geeft het appartement een luxe en schone uitstraling. Een schone accommodatie maakt je vakantie zoveel fijner.

” Het is echt zo mooi als op de foto’s op de site! Prachtig met zorg aangelegde tuin, zwembad en huis. De Mediterane sfeer is volop te zien en te proeven. ” Astrid.

Appartement met goede bedden in Istrië

Heerlijk slapen in een goed bed

Je slaapt in een comfortabele Auping bed tussen frisse witte lakens. Dit bedden- en linnengoed is in de prijs inbegrepen. Er zitten horen voor het raam van de slaapkamer, want net als in elk Mediterraans land zijn hier ook muggen. Vanzelfsprekend is er ook airconditioning aanwezig in de accommodatie. Alle ingrediënten dus voor een heerlijke nachtrust…

Appartement met goede bedden in Istrië
Vakantie bij Nederlanders in Kroatie

Vakantie in Istrië

Verde ligt op de eerste verdieping en heeft daarmee een zonnig terras. Het heeft vanaf het begin van de middag de zon op het terras. Je hebt er zicht op de gezellige dagelijkse beslommeringen van het kleine dorpje Luconi. 

Tips voor Istrië

De simpele kookgelegenheid in het appartement geeft je de mogelijk om zelf te koken. Je kunt natuurlijk ook buiten koken door gebruik maken van de BBQ-plaats in de tuin. Verder kunnen we je zeker ook leuke restaurantjes in de buurt aanbevelen. Wij vertellen je hier graag meer over. Met name over die niet zo toeristisch zijn en waar je heerlijk kunt eten. Van simpel bij de “boer” tot waar je truffel kunt eten in een klein restaurantje middenin het truffel gebied. Vaak weet je dit soort plekken zelf niet zo makkelijk te vinden. In het appartement ligt daarom een informatiemap met leuke tips voor je klaar. 

Vakantie bij Nederlanders in Kroatië

X