APPARTEMENT VERDE

Vakantie bij Nederlanders in Kroatië

Vanaf het terras van appartement Verde kijk je zo op het zwembad. Deze accommodatie ligt op de eerste verdieping van het hoofdverblijf.  Het heeft één slaapkamer en is geschikt voor 2 personen. Er kan eventueel een extra bed worden bijgezet.

Het is sfeervol en knus in strandstijl ingericht. Je slaapt in een comfortabel Auping bed tussen frisse witte lakens. Bedden- en linnengoed zit in de prijs inbegrepen. Voor het raam van de slaapkamer zit een hor, want net als in elk Mediterraans land zijn hier ook muggen. Natuurlijk heeft Verde ook een airco in de slaapkamer. Alle ingrediënten dus voor een vakantie met een goede nachtrust…

De simpele kookgelegenheid in het appartement geeft je de mogelijk om zelf te koken. Je kunt natuurlijk ook buiten koken door gebruik maken van de BBQ-plaats in de tuin. 

We geven jou ook de leukste tips over Istrië. Er ligt een boek voor je klaar met allerlei informatie;  over bijvoorbeeld de mooie stadjes, stranden en leuke restaurantjes die je anders waarschijnlijk niet had gevonden. Zo wordt je vakantie extra leuk en bijzonder!

Vakantiehuis met zwembad Kroatië
Boutique vakantiepark in Kroatië
Stijlvol vakantiehuis Kroatië
Bijzonder vakantiepark bij Nederlanders in Kroatië
Kleinschalig vakantieresort Kroatië
Vakantiehuis met zwembad Kroatië
Vakantie bij Nederlanders in Kroatië
Kleinschalig vakantiepark bij Nederlanders
Vakantiehuis met zwembad in Istrië Kroatië


” Het is echt zo mooi als op de foto’s op de site! Prachtig met zorg aangelegde tuin, zwembad en huis. De Mediterane sfeer is volop te zien en te proeven. ” 

Astrid


Vakantie bij Nederlanders in Kroatië