APPARTEMENT AZZURRO

Appartement Azzurro ligt aan de tuinzijde van dit kleinschalig bungalowpark in het noorden van Istrië. Het heeft uitzicht op het zwembad en een overdekt terras, waardoor je ook tijdens een verfrissend regenbuitje toch fijn buiten kunt zitten. De bloeiende oleanders en geurende lavendel bij het terras geven een zomerse zonnige vakantiesfeer.

In de zeer ruime slaapkamer slaap je in een comfortabel 2-persoons Auping bed. Wij maken het bed al voor je op met frisse witte lakens.  Je hoeft bij aankomst dus geen bedden meer op te maken, maar je kunt gelijk genieten van je vakantie bij Casa Luconi. De slaapkamer is al koel, maar wil je toch nog wat extra  verkoeling? Dan is er natuurlijk airconditioning voor de warme zomernachten. Azzurro is geschikt voor 2 personen, maar er kan nog een extra bed worden bijgezet.

In Istrië kun je heerlijk eten. Maar wil je toch af en toe zelf koken? De simpele kookgelegenheid geeft je de mogelijk om zelf te koken, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de BBQ op het gemeenschappelijke terras.

 

“Bedankt voor de heerlijke tijd die we mochten verblijven in jullie paradijsje hier in Kroatië. We zullen deze vakantie niet snel vergeten.” 

Miranda

Vakantie appartement bij Nederlanders
Kleinschalig vakantieresort Kroatië
Vakantiehuis met zwembad Kroatië
Uniek vakantieadres kroatië
Stijlvol vakantiehuis Kroatië
Vakantieadres Kroatië
Vakantie appartement bij Nederlanders in Kroatië
Vakantie appartement Kroatië

KLEINSCHALIG BUNGALOWPARK IN ISTRIË