Vakantiehuis Bianco

Bianco is een vakantiehuis op het kindvriendelijke vakantiepark van Casa Luconi in Istrië. Deze accommodatie heeft een flinke metamorfose ondergaan van oud kippenhok naar dit sfeervolle vrijstaande vakantiehuis met 2 slaapkamers en een groot terras.

Kindvriendelijk vakantiepark in Istrie Kroatie

Kindvriendelijk Istrië

Vakantiehuis Bianco is een vrijstaand huis. Het ligt naast het zwembad en is een kindvriendelijke accommodatie doordat alles gelijkvloers ligt. De kinderen kunnen er gezellig samen spelen met de andere kinderen. Terwijl je ze ook goed in de gaten kunt houden. In het hoogseizoen zijn er vaak meerdere kinderen. Er is dus altijd wel iemand om mee te spelen.

Sfeervol kindvriendelijk vakantiehuis met zwembad in Istrië Kroatië
bijzondere vakantieplek in Istrië voor een relaxte vakantie

Sfeervol vakantiehuis

Bianco is zoals de naam al zegt, ingericht met veel witte tinten. De lichte natuurstenen vloer en de witte muren geven deze accommodatie daarmee een frisse en sfeervolle uitstraling. Ook buiten op het terras ligt natuursteen, waardoor binnen een geheel vormt met buiten. Op je eigen terras kun je genieten van de rust in de ligstoelen die er staan.

Ook hier staan in de slaapkamers comfortabele Auping bedden. In beide slaapkamers zit natuurlijk ook airconditioning, dus je slaapt heerlijk koel. Vakantiehuis Bianco is geschikt voor 4 personen.

Vakantie accommodatie in Istrië
Kindvriendelijke accommodatie in Istrië Kroatië

Kindvriendelijk vakantiehuis

Er is een simpele kookgelegenheid waar je zelf kunt koken. Maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de BBQ bij het gemeenschappelijke terras. Of gezellig uit eten gaan bij één van de restaurantjes in Istrië. Je kunt hier zo lekker eten! Alles is puur en vol van smaak. In de accommodatie ligt een informatiemap met allerlei tips. Waaronder een lijstje met de leuke restaurantjes die je zelf anders maar net moet weten te vinden. Wij adviseren je natuurlijk ook graag waar je goed kunt eten met kinderen.

Kleinschalige accommodatie bij kindvriendelijk Casa Luconi in Istrië Kroatië

Leuk voor kinderen

De pizzahut vinden de kinderen altijd leuk om in te spelen. Hier liggen allerlei spelletjes, speelgoed, boeken, tijdschriften en er staat een voetbaltafel. Naast de grote haard zit er ook een pizza-oven in. Daarom hebben we deze ruimte dan ook “de pizzahut” genoemd.

Op het veldje tegenover Casa Luconi kunnen de kinderen naar hartelust voetballen. Casa Luconi ligt aan het einde van een doodlopend weggetje in een heel klein dorpje. Dus heerlijk rustig en veilig voor kinderen om te spelen. Op het terrein van Casa Luconi is gratis wifi.

Pizzahut Casa Luconi

” Helemaal top. Een echt plekje om tot rust te komen en te genieten. Na een dagje cultuursnuiven of mensen kijken in de toeristische kernen, kom je thuis – hier weer in je “eigen” Luconi Casa.” Mieke

X