VAKANTIEHUIS FIORI

Fiori is een vrijstaand vakantiehuis op een kindvriendelijk, kleinschalig vakantiepark van Casa Luconi in Istrië. Dit zonnige huis met blauwe luiken, heeft uitzicht op het zwembad en de zonnetuin.

Je krijgt een op en top zomergevoel als je vanaf je terras van Fiori geniet van de kinderen die in het zwembad spelen. Fluitende vogels, tjirpende krekels en over het water scherende zwaluwen; je kunt er uren naar blijven kijken en luisteren. Relaxen op een rustig vakantieplekje en de drukte opzoeken als je daar zin in hebt. Casa Luconi ligt op minder dan 5 kilometer van zee en vlakbij de toeristische bezienswaardigheden. Een ideale vakantiebestemming om te genieten van je vakantie in Istrië.JE KIJGT

De indeling van Fiori is anders dan je misschien zou verwachten. De woonkamer met keuken en terras liggen bij Fiori namelijk op de eerste verdieping. Dit huis ligt naast het zonneterras en het zwembad. De simpele kookgelegenheid geeft je de mogelijk om zelf te koken, maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de BBQ of lekker gaan eten in één van de restaurantjes die wij je kunnen aanraden.

Doordat de twee slaapkamers beneden liggen zijn ze heerlijk koel. Natuurlijk zijn ze ook voorzien van airco, maar het is meestal niet nodig om die de hele nacht aan te hebben. De comfortabele Auping bedden met frisse witte lakens geven je een goede nachtrust. De badkamer is ook op beneden verdieping. Natuurlijk zijn het bedden- en linnengoed aanwezig en in de prijs inbegrepen.

Kinderen vinden dit kleinschalige vakantiepark ook altijd erg leuk. Er zijn in het hoogseizoen vaak andere kinderen om samen mee te spelen. In de pizzahut liggen allerlei spelletjes en er staat een tafelvoetbal spel. Achterin de tuin kun je ook nog tafeltennissen. Kinderen spelen vaak met z’n allen in de pizzahut. Eigenlijk is het hun “hut”.

“Ik heb het hier erg leuk gehad met nog andere kinderen van mijn leeftijd. Het zwembad was ook erg leuk en ik vond de BBQ met z’n allen ook erg gezellig. Ik hoop dat we hier nog een keer terug komen.” 

Majolie 

Kindvriendelijke vakantiewoning in Kroatië
Sfeervolle vakantiewoning in Istrië Kroatië
Vakantiewoning op kleinschalig vakantiepark
Kleinschalig vakantieresort Kroatië
Kleinschalige kindvriendelijke boutique accommodatie in Istrië Kroatië
Kindvriendelijke kleinschalige accommodatie in Istrië Kroatië
Vakantiehuis met zwembad Kroatië
Kleinschalig vakantieresort Kroatië
Kleinschalig vakantiepark met zwembad in Istrie Kroatie

KINDVRIENDELIJK VAKANTIEPARK IN ISTRIË