Vakantiehuis Giallo

Zoek je een kindvriendelijke vakantie in Istrië? Casa Luconi is een kleinschalig bungalowpark met 6 huisjes. Het ligt vlakbij leuke toeristische dorpjes op minder dan 5 km van zee. Tussen oude olijfgaarden en weg van het massa toerisme. In de kindervakanties zijn er meestal ook andere kinderen om samen mee te spelen. Kortom Casa Luconi is een unieke bijzondere plek voor een relaxte vakantie voor het hele gezin.

Kindvriendelijke vakantie

Giallo is omgetoverd van oude opbergschuur tot dit gezellige kindvriendelijke vakantiehuis. De tuin is afgescheiden van het zwembad door een groene haag. Daardoor kunnen de kinderen ook niet zomaar naar het zwembad lopen. En heb je tevens privacy in je eigen tuin.

boutique accommodatie in Istrië Kroatië

Vakantiehuis in Istrië

Giallo is in strandstijl ingericht. Bij binnenkomst heb je gelijk een vakantiegevoel. Net als bij de andere 6 accommodaties ligt er natuursteen op de vloer en zijn de muren fris wit. Door de oude dikke muren is het altijd heerlijk koel binnen. Ook in de slaapkamers! Natuurlijk is er wel airconditioning zodat je nog lekkerder kan slapen in de comfortabele Auping bedden. De bedden worden voor je opgemaakt met wit beddengoed.

kindvriendelijke vakantie in Istrië Kroatië
kindvriendelijke vakantie in Istrië Kroatië

Kindvriendelijk & persoonlijk

In de woonkamer is een zit- en een eetgedeelte. Je kunt binnen natuurlijk zelf koken. Maar misschien vind je het wel veel leuker om buiten in de tuin te BBQ-en. Of je kunt naar een restaurantje gaan. Er ligt een informatiemap voor je klaar. Hierin staan allerlei tips over de omgeving. En dus ook een lijstje met leuke restaurants in de buurt. Het leuke is dat je dan op plekken terecht komt waar je anders niet zo snel komt.

Kindvriendelijk bungalowpark in Istrië
Kindvriendelijke vakantie in Istrië

Vakantie in Istrië

Dit vakantiehuis is geschikt voor 4-5 personen. Het is een kindvriendelijke accommodatie, mede doordat het helemaal gelijkvloers is. Heb je een kinderbedje of kinderstoel nodig? Laat ons dat vooraf even weten.


” Ik vond het hier echt super leuk!!! Heel erg bedankt. Ik vind het jammer dat ik morgen alweer naar huis ga. (nou ja, eerst naar de Plitvice meren).” Lisa

X