VAKANTIEHUIS GIALLO

Vakantie in Istrië

Op zoek naar een kindvriendelijke vakantie in Istrië? Giallo is omgetoverd van oude opbergschuur tot dit gezellige kindvriendelijke vakantiehuis. De tuin is afgescheiden van het zwembad door een groene haag. Daardoor heb je tevens privacy in je eigen tuin en kunnen kinderen niet zomaar naar het zwembad lopen. In de schoolvakanties zijn er vaak ook andere kinderen om samen mee te spelen. Kortom Casa Luconi is een bijzonder plekje voor een relaxte vakantie voor het hele gezin. 

Ga je liever buiten het schoolseizoen, dan is Casa Luconi meer gericht op mensen zonder kinderen en ook heel geschikt voor bijvoorbeeld een culturele of een actieve vakantie.

Kindvriendelijke vakantie in Istrië

Schoon & koel

Giallo is in strandstijl ingericht. Bij binnenkomst heb je gelijk een vakantiegevoel. Net als bij de andere zes accommodaties ligt er natuursteen op de vloer en zijn de muren fris wit. Door de oude dikke muren is het altijd heerlijk koel binnen. Ook in de slaapkamers! Natuurlijk is er wel airconditioning zodat je nog lekkerder kan slapen in de comfortabele Auping bedden. De bedden worden voor je opgemaakt met wit beddengoed. Zodat je bij aankomst gelijk kunt genieten van je vakantie en direct een duik kunt nemen.

Kindvriendelijke vakantie in Istrië
Kroatië vakantie accommodatie
Slapen bij Nederlanders in Istrië

Vakantie tips Istrië

In de woonkamer is een zit- en een eetgedeelte. Je kunt binnen natuurlijk zelf koken. Maar misschien vind je het wel veel leuker om buiten in je eigen tuin te BBQ-en. Of je kunt natuurlijk naar één van de vele restaurantjes gaan. Er ligt een informatiemap voor je klaar. Hierin staan allerlei tips, onder andere wat er allemaal te doen is in de omgeving en wat de leuke strandjes zijn. En ook een lijstje met leuke restaurants in de buurt. Je komt dan op plekken waar je anders niet zo snel zou komen.

Kindvriendelijke vakantie in Istrië

Kindvriendelijke accommodatie

Dit vakantiehuis is geschikt voor 4-5 personen. Het is een kindvriendelijke accommodatie, mede doordat het helemaal gelijkvloers is. Heb je een kinderbedje of kinderstoel nodig? Laat ons dat vooraf even weten.

Kindvriendelijk kleinschalige vakantiepark in Istrie Kroatie
Kindvriendelijke vakantie in Istrië
vakantiehuis met BBQ in Istrië

KINDVRIENDELIJKE VAKANTIE IN ISTRIË

X