VAKANTIEHUIS GIALLO

Op zoek naar een kindvriendelijke vakantie in Istrië? Giallo is omgetoverd van oude opbergschuur tot dit gezellige kindvriendelijke vakantiehuis. De tuin is afgescheiden door een groene haag. Daardoor heb je  privacy in je eigen tuin en kunnen kinderen niet zomaar naar het zwembad lopen. In de schoolvakanties zijn er vaak ook andere kinderen om samen mee te spelen. 

Giallo is in strandstijl ingericht. Net als bij de andere zes accommodaties ligt er natuursteen op de vloer en zijn de muren fris wit. Door de oude dikke muren is het altijd heerlijk koel binnen. Ook in de slaapkamers! Natuurlijk is er wel airconditioning zodat je nog lekkerder kan slapen.  De Auping bedden worden voor je opgemaakt met wit beddengoed. Zodat je bij aankomst gelijk kunt genieten van je vakantie en direct een duik kunt nemen.

Dit vakantiehuis is geschikt voor 4-5 personen. Het is een kindvriendelijke accommodatie, mede doordat het helemaal gelijkvloers is. Heb je een kinderbedje of kinderstoel nodig? Laat ons dat vooraf even weten.

Kindvriendelijk vakantiehuis Kroatië
Kindvriendelijk vakantiehuis in Istrië Kroatië
Kindvriendelijk kleinschalig vakantie park in Kroatië
VKindvriendelijke vakantie in Istrië
Kindvriendelijke vakantie in Istrië
Kleinschalig vakantiepark Kroatië
Kleinschalig vakantieresort Kroatië
Kindvriendelijke vakantie in Istrië
Kindvriendelijke kleinschalige accommodatie in Istrië Kroatië

KINDVRIENDELIJKE VAKANTIE IN ISTRIË